Comwell spa

Brand identity for Spalosophy and Spasenses made in collaboration with Karen Dirks

 

SPA*LOSOPHY
Comwells egen kropsserie med økologisk indhold

SPA*LOSOPHY er en kropsplejeserie, der er udviklet i et samarbejde mellem Comwell og Matas. Produkterne bruges i behandlingerne på Comwells spahoteller og kan købes på alle Comwells hoteller i receptionen, i spashops på spahotellerne og i Matas butikker i Danmark og i Sverige.

Seriens produkter

Serien består af bodylotion, bodyoil, cleansing body foam, salt bodyscrub, fodbadesalt, fodcreme og håndcreme. Derudover ansigtsserie med deep cleansing clay mask, exfoliating face scrub, moisturizing face mask og moisturizing face cream. Produkterne koster fra kr. 69,95-99,95.

Naturligt indhold

Minimum 90 % af indholdet i Spalosophy produkterne er af naturlig oprindelse, med økologisk avocado-olie som bærende ingrediens. Produkterne indeholder ikke parabener eller nogle af de 26 allergifremmende parfumestoffer.

 

SPA*SENSES
Comwells egen kropsserie med økologisk indhold

SPA*SENSES er en mild og naturlig sanselig forkælelse af både krop og sanser. Mindst 90 % af indholdet i SPA*SENSES er af naturlig oprindelse med udsøgte bærende ingredienser: Økologisk abrikoskerneolie – en vitaminrig olie, der blødgør og gennemfugter huden. Samt olie fra superfrugten acaibær, der tilfører huden beskyttende antioxidanter.

Krop og sjæl er ét, derfor er de 3 SPA*SENSES produkter tilsat en mild duft, der øger den sanselige oplevelse og virker vidunderligt afstressende. Topnoten er frugtagtig og mildt mandelduftende med forfriskende indslag fra trænoter.

Hjertet er en blød symfoni af abrikos, acai og friske trænoter. Og i kroppen forlænges den sanselige velvære i et miks af friske, pudderagtige skovnoter.
Comwell Spa-produkterne er skabt i samarbejde med Matas, og anvendes på alle Comwell Spa hoteller.
• Danmarks mest solgte spa-serie til hjemmebrug
• Minimum 90% naturligt indhold – indeholder økologisk avokadoolie
• Indeholder hverken parabener eller de 26 parfumestoffer, der er kendt for at være særligt allergifremkaldende.